Meer resultaten voor glasplaat keuken

glasplaat keuken
Vind achterwand keuken glas op Marktplaats.nl.
Keuken achterwandpaneel bescherming tegen vetvlekken deze achterwandpaneel gemaakt van geharde glas is de perfecte keuze om de keukenwand te beschermen tegen vetvlekken. Van hem praktische, decoratieve ontwerp is hij een belangerijke del voor moderne keukens. glasplaat, spatscherm, gehard glas, achterwand keuken.
Glazen achterwanden keuken Glasdiscount.
Een op maat gemaakte glazen keuken achterwand is een strakke en trendy oplossing om uw keuken de extra luxe uitstraling te geven die het al jaren verdient. Niet voor niets zijn glazen achterwanden een opkomende trend. Achter de kookplaat kunt u zonder probleem gehard glas toepassen behalve Lacobel.
bol.com Glazen keuken achterwand 700x900.
terug naar homepage. Glazen keuken achterwand 700x900. Schrijf een review. Stel een vraag. E-mail deze pagina. Afbeelding 1 van 12. 70 cm breed. 90 cm hoog. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! 700x900mm, helder blank glas, geslepen en met rvs schroefbevestiging. De glazen keukenachterwanden van Glazz zijn altijd gemaakt van gehard veiligheidsglas en daardoor hittebestendig. De glasplaat wordt met rvs schroefbevestigingset bevestigd aan de muur.
GLAZEN KEUKEN ACHTERWANDEN OFFERTE binnen 3 dagen.
Zo wordt er bijvoorbeeld regelmatig gekozen voor een combinatie van mozaiek op de keukenmuur met een glasplaat achter het fornuis of een combinatie van roestvrij staal rvs met een glasplaat. Leuk om te weten: we kunnen met metallic glas een RVS look nabootsen! Keuken achterwand met foto.
Beoordelingen AA Glashandel.
Glazen keuken achterwand glasplaat achterwand.
Het opmeten en plaatsen van een glaswand in keukens moet nauwkeurig gebeuren omdat we de glas wand voor uw keuken zo strak 2 mm mogelijk willen plaatsen. Uitsparingen voor bijvoorbeeld hoeken, stopcontacten en lepelrekken zijn tegen meerprijs mogelijk in de glasplaat voor de keuken.
Achterwand keuken laten maken? Glazen achterwanden Edelglas.
De achterkant van de glasplaat kan in elke RAL kleur worden geleverd, waardoor het glas extra diepte krijgt en een harmonie gaat vormen met de rest van de keuken. Ook met zilveren achtergrond leverbaar. De keuken achterwand kan speelsheid krijgen, door te werken met andere accentkleuren in de glasplaat.
Glazen achterwand keuken Op maat Glazz.nl.
Het glas is gehard en is hierdoor hitte en UV-bestendig. U kunt het glas dus prima achter u kookplaat/fornuis plaatsen. Het glas is hygiƫnisch en eenvoudig te onderhouden. Glasplaat keuken op maat GLAZZ. 6mm dik glas. Hitte en UV-bestendig. Plat poly geslepen.

Contacteer ons